Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ


Αναμφισβήτητα ζούμε μία εξέγερση της νεολαίας μας - απάντηση στην εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τις δυνάμεις καταστολής. Μία εξέγερση των νέων ανθρώπων εναντίον εκείνων που κακοποιούν το παρόν τους και τους υποθηκεύουν το μέλλον τους. Μία εξέγερση εναντίον όσων τους αρνούνται το δικαίωμα σε μια ζωή με αξιοπρέπεια. Δείτε όμως την αυθαιρεσία, τον αυταρχισμό και την αντιδημοκρατική συμπεριφορά απέναντι στη μεγάλη μορφή της Δημοκρατίας και του λαϊκού κινήματος, στον Άνθρωπο, Δημοκράτη, Φίλο, Σύντροφο, Αγωνιστή Αντώνη Καρρά.




Στην εικόνα αυτή της ντροπής, απαντάμε με την περιφρόνησή μας και εκφράζουμε την αταλάντευτη βούλησή μας να αλλάξουμε επιτέλους αυτή την αθλιότητα που πληγώνει τη δημοκρατία. Ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, αλλά ας διατηρήσουμε αμείωτη την αγωνιστικότητά μας, εντασσόμενοι στο μεγάλο νεολαιϊστικο κίνημα που στρέφεται ενάντια στη βαρβαρότητα του νεοφιλελευθερισμού και του νεοσυντηρητισμού.

Ειρηνικά, αγωνιστικά, ενωτικά.

Ας αγωνιστούμε για τον εκδημοκρατισμό της ελληνικής αστυνομίας, για τον εκδημοκρατισμό της ελληνικής κοινωνίας. Για την αναβάθμιση και ενίσχυση της δημόσιας εκπαίδευσης. Για το δικαίωμα στην εργασία με αξιοπρέπεια και την κοινωνική ασφάλιση για όλους.Για τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα κοινωνικά δικαιώματα. Για μια κοινωνία δημοκρατίας, ελευθερίας και ισότητας. Για μια κοινωνία ανθρωπιάς που τη δικαιούμαστε.

Α. Σ.