Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Απάντηση - Ενημερωτική Επιστολή

ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΖΟΥΡΑΣ                                         Προς
Αιρετός, ΠΥΣΔΕ Ν. Βοιωτίας                              Δ.Σ. ΕΛΜΕ Ν. Βοιωτίας
                                                                    
                                                                    Κοιν.  ΣΕΚ Λιβαδειάς

Απάντηση - Ενημερωτική Επιστολή, 14.11.2011

Συνάδελφοι,
αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας κάλυψης θέσεων Υποδιευθυντή και Υπευθύνων Τομέων ΣΕΚ Λιβαδειάς και την σχετική επιστολή σας που καταθέσατε στο ΠΥΣΔΕ Ν. Βοιωτίας στις 09/11/2011, σας γνωρίζω ότι: 

Το ΠΥΣΔΕ Ν. Βοιωτίας συνεδρίασε στις 26/09/2011 για την κάλυψη των θέσεων Υποδιευθυντών Γυμνασίων, Λυκείων, ΣΕΚ και Υπευθύνων Τομέων ΣΕΚ. Κατά την συνεδρίαση αυτή, κατατέθηκε στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο μεταξύ άλλων και η σχετική πράξη (16/09/2011) του Συλλόγου Διδασκόντων ΣΕΚ Λιβαδειάς, χωρίς καμιά ένσταση ή έστω επιφύλαξη σε αυτή.

Επίσης, από τις 16/09 ημερομηνία Συνεδρίασης του Συλλόγου Διδασκόντων ΣΕΚ Λιβαδειάς έως τις 26/09 ημερομηνία Συνεδρίασης του ΠΥΣΔΕ, χρονική περίοδο 10 ημερών, καμιά ένσταση ή έστω επιφύλαξη δεν κατατέθηκε προς το Υπηρεσιακό Συμβούλιο για το θέμα αυτό. Ως εκ τούτου, η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά.

Εκτιμώ ότι η επιστολή σας, σε καμιά περίπτωση, δεν έχει την έννοια πρότασης για επιλεκτική εφαρμογή της νομιμότητας.
Αν εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να υπάρχουν κατεστημένες νοοτροπίες που διεκδικούν, ασκώντας πιέσεις διαφόρων μορφών, «επιλεκτικές διευκολύνσεις» σας γνωρίζω την απόλυτη ΑΝΤΙΘΕΣΗ μου.

Τέλος, επισημαίνω – όπως άλλωστε κι εσείς αναφέρετε σωστά στην επιστολή σας – ότι το ΠΥΣΔΕ Ν. Βοιωτίας, για πρώτη φορά, μετά από πρόταση των Αιρετών, προχώρησε στην υιοθέτηση ΟΛΩΝ των προτάσεων των Συλλόγων Διδασκόντων για τις επιλογές Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων.